Siivouksen ammattilaiset palveluksessasi

Inno M&M Clean

Inno Clean tarjoaa ammattitaitoista siivous- ja puhtaanapitopalvelua yrityksille Turun alueella.

Yrityksen perustajilla – Minna Mattilalla ja Matti Suomalalla – on molemmilla vankka kokemus siivousalalta. Parivaljakossa yhdistyy huippuluokan tekninen osaaminen, toimivaksi hiotut toimintamallit sekä hallittu projektinjohto. Mahdollisuus yhteisen yrityksen perustamiseen ilmaantui vuoden 2012 loppupuolella ja molemmat tarttuivat haasteeseen innolla.

Panostamme asiakaslähtöiseen toimintaan. Siivous hoidetaan mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti – aina sekä asiakasta että siivoojaa ajatellen. Teemme kaikki työt tarkasti ja toteutamme aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Miksi Inno Clean?

Työhön paneutuminen

Meillä on vilpitön halu tehdä työmme hyvin ja saada asiat toimimaan. Tällä tarkoitamme sekä siistiä lopputulosta että tehokasta toimintaa asiakkaan arjessa. Toimimme sujuvasti myös asiakkuuksissa, joissa hygieniatason pitää olla korkea ja siivousjälkemme on laadukasta. Siivoukset suoritamme aina asiakkaan kanssa sovitun puhtaustasovaateen mukaisesti.

Vastuullisuus

Kannamme vastuuta sekä omasta että asiakkaamme tekemisestä; otamme kokonaisvaltaisen vastuun siivouspalveluiden järjestämisestä. Emme jätä mitään puolitiehen, vaan hoidamme aina siivoukset loppuun asti huolellisesti.

Syvällä asiakkaan bisneksessä

Paneudumme asiakkaan arkeen asiakkaan henkilökunnan avulla jokaisen asiakkuuden alussa; löydämme parhaat toimintatavat, siivousajat ja –menetelmät. Meillä on käytössä tehokkaat toimintamallit, joiden avulla siivouspalvelut voidaan järjestää selkeästi ja tehokkaasti aina asiakkaan tarpeisiin räätälöiden. Saumattomalla ja aidolla yhteistyöllä asiakkaan kanssa varmistamme, että saamme arjen sujumaan mallikkaasti!

Koostaan huolimatta tehokas

Vaikka yrityksemme ei ole iso, meillä on resursseja hoitaa isojakin asiakkuuksia. Tehokkaiden prosessiemme avulla löydämme toimivat ratkaisut isojenkin yritysten siistinä pitämiseen. Olemme alan ammattilaisia ja käytössämme on mm. siivouksen mitoitusohjelma.

Kilpailukykyinen hinta

Olemme kustannustehokkaita ja teemme sen, mitä lupaamme. Meiltä saat samalla rahalla puhtaamman lopputuloksen ja toimivamman arjen kuin monilta muilta. Autamme pitämään kustannukset kurissa; kun tilaat meiltä, niin tiedät mitä saat ja mistä maksat!

Huippuosaaminen

Tekninen osaamisemme erityyppisten yritysten ja tilojen puhtaanapidosta on ydinosaamistamme. Inno M&M Cleanin käsissä puhdistuvat ammattitaitoisesti niin teollisuuden tilat kuin myymälät ja terveydenhuoltolaitoksetkin.

Vankka kokemus

Yrityksen omistajilla on vankka kokemus alasta; molemmat ovat tehneet töitä siivousalalla ikänsä ja myös yritystaustaa löytyy. Töihin valitsemme juuri ne oikeat työntekijät; jatkamme rekrytointia, kunnes paras mahdollinen osaaja löytyy. Pyrimme rekrytoimaan myös asiakaskohtaisesti; jos sopivaa osaajaa asiakkaalle ei vielä löydy meiltä, rekrytoimme sellaisen!

Kysyttävää palveluistamme?

Soita tai laita sähköpostia, vastaamme mielellämme!

0400 984 646

myynti@innoclean.fi

Lähetä meille viestiä

Voit laittaa meille viestiä myös alla olevalla lomakkeella, käsittelemme viestisi mahdollisimman nopeasti.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com